Menu Sluiten

Textalk #10 Museum Rijswijk – op locatie!

Op vrijdag 17 september organiseert de Textielcommissie een rondleiding door de Textiel Biënnale in Museum Rijswijk. De rondleiding start om 14.00 uur. Bij voorgaande edities lag het accent op techniek en ambachtelijkheid, nu is ervoor gekozen om een inhoudelijke dimensie en maatschappelijke betrokkenheid van de kunstenaars aan de Textiel Biënnale toe te voegen.Het actuele thema is Food for Thought; een internationale groep van 21 kunstenaars, geselecteerd uit 100 aanmeldingen, laat een visie zien op voedselproductie en consumptie. Veel werken tonen een grote maatschappelijke betrokkenheid.

Tien kunstenaars maakten speciaal voor deze tentoonstelling nieuw werk en vier kunstenaars nemen ook deel met participatieprojecten. Kunstenaars zijn o.a. de Nederlandse Silvia B, Maria Ikonomopoulou, Parel Strik, L.A. Raeven en Yinka Shonibare (UK), Thomas Grünfeld (D), Megan Whitmarsch, Kate Jenkins (UK), Marcel Pinas ( Sur).

Alle informatie over inhoud en deelnemers vind je op https://museumrijswijk.nl

De kosten zijn €6,20 – exclusief entree museum. Je boekt zelf een ticket online bij het museum.

Aanmelden voor de TexTalk
Hieronder de details van de tiende bijeenkomst:
Datum: vrijdag 17 september 2021
Aanvang: 14:00 uur (zorg dat je er iets eerder bent)
Locatie: Museum Rijswijk

Klik op de button hieronder om je aan te melden. Door op de button ‘tickets’ te klikken kun je het gewenste aantal tickets bestellen. Kom je er niet helemaal uit? Stuur ons dan een mailtje.

Verwante berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *